11/6/10

Ρήγας-Παπούλια:Περιοδεία με τον...Κοέλιο!

Όταν η Εβελίνα Παπούλια συνάντησε τον Αλέξανδρο Ρήγα έφτιαξαν μία ανατρεπτική κωμωδία η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Όταν θέλεις κάτι πολύ..οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να το αποκτήσεις ή μένουν παγερά αδιάφορες αφήνοντας σε στην τύχη σου. 
Μία ηθοποιός με το "σταυρό" και τον "Αλχημιστή" στο χέρι,διεκδικεί όλα όσα η ζωή δεν της έφερε μέχρι στιγμής και αποφασίζει ότι τα όνειρα της μπορούν και θα γίνουν πραγματικότητα μόνο και μόνο από την πίστη της σε αυτό...γιατί,όπως της ψιθυρίζει στο αυτί ο Κοέλιο,ολόκληρο το σύμπαν θα γίνει σύμμαχος της.Στην προσπάθεια της αυτή βρίσκεται σε μία οντισιόν για ένα μιούζικαλ.Με την πρώτη ματιά δε δείχνει να πείθει τον γνωστό σκηνοθέτη για το ταλέντο της και έτσι αποφασίζει να τον πείσει μέχρι τελικής...πτώσεως.

Τι θυσίες θα κάνει ένας σκηνοθέτης για να πληρώσει το ενοίκιο στο σπίτι του;Πόσους ατάλαντους ηθοποιούς θα αντέξει και πόσο μπορεί να αντισταθεί σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις...προτού μονολογήσει:"Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του".


Μία παράσταση που γελάς,αναρρωτιέσαι,ερωτεύεσαι,ελπίζεις..


Εμείς σας παρουσιάζουμε παρακάτω τους σταθμούς της περιοδείας:
27 Ιουνίου-Άρτα
28 Ιουνίου-Ιωάννινα
  3 Ιουλίου-Κερκίνη
  6 Ιουλίου-Παπάγου
19-20 Ιουλίου-Βόλος
21-22 Ιουλίου-Λάρισα
24 Ιουλίου-Ανθήπολη
8-9 Αυγούστου-Κέρκυρα
14 Αυγούστου-Αγιόκαμπος
15-16 Αυγούστου-Πόρτο Ράφτη
25 Αυγούστου-Βριλίσσια
4 Σεπτεμβρίου-Ραφήνα
13 Σεπτεμβρίου-Βύρωνας

Από 14 Δεκεμβρίου μέχρι 9 Ιανουαρίου 2011 θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και στο θέατρο "Μύλος" ενώ από αρχές Φεβρουαρίου μέχρι το Πάσχα στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: