10/6/10

Ζέτα Μακρυπούλια:Η TV,το θέατρο,το cinema και το..."Dancing"

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό "7 μέρες TV".Dancing with the stars,σήριαλ,ταινίες...ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της σχέδια!

Η δημοφιλής ηθοποιός-παρουσιάστρια παραδέχεται ότι η παραγωγή του επιτυχημένου show την έχει βάλει στο μάτι ώστε να χορέψει,ενώ δεν ξέρει αν θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη.Έχει την ανασφάλεια -σαν παρουσιάστρια- γιατί το show είναι live και πρέπει να είναι σε εγρήγορση για οτιδήποτε συμβεί.

Όσον αφορά την ταινία "Kings of Mykonos" που έχει κάνει πρεμιέρα το βλέπει σαν μια πολύ καλή εμπειρία.Χαίρεται που το έζησε και θα ήθελε να της ξανά δοθεί η ευκαιρία..Θα δεχόταν να παίξει σε ξένη παραγωγή έστω και σε μικρό ρόλο,καθώς,όπως λέει δεν είναι η βασική της αρχή να είναι η πρωταγωνίστρια.

Ποιά είναι τα επόμενα της επαγγελματικά βήματα;Η Ζέτα Μακρυπούλια συζητάει για μία σειρά στον ΑΝΤ1 χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει αν θα συμμετέχει ή όχι.Στο θέατρο θα βρίσκεται μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη,ενώ περιμένει να κλείσει ο 1ος κύκλος του "Dancing with the stars" ώστε να συζητήσει για τον 2ο και φυσικά ταινίες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: