11/6/10

MEGA:Οι επικρατέστερες εβδομαδιαίες σειρές!

Συσκέψεις επί των συσκέψεων γίνονται στις εγκαταστάσεις του MEGA ώστε να αποφασιστούν ποιά προγράμματα θα ενταχθούν στο Α' μέρος της σαιζόν,ποιά στο Β' και ποιά καθόλου,τουλάχιστον για αυτή την σαιζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Α-TV Info" 3+2 είναι οι επικρατέστερες εβδομαδιαίες σειρές,οι οποίες θα προβάλλονται στην prime time ζώνη.Ποιές είναι αυτές;

Η πρώτη είναι η νεανική σειρά του Λάμπρου Φισφή και πρόκειται για την γενιά των 700ευρώ.Το όνομα της Πατρίτσιας Περιστέρη Μιλικ έπαιζε έντονα για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

"Το νησί" της Μιρέλλας Παπαοικονόμου είναι ένα άκρως φιλόδοξο εγχείρημα στο οποίο ποντάρουν πολλά.Ένα μεγάλο cast ηθοποιών με "ηγέτες" την Κατερίνα Λέχου και τον Στέλιο Μάινα.

"Οι φίλες" που θα σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Πανταζούδης ενώ την διασκευή σεναρίου έχουν αναλάβει η Κατερίνα Γιαννάκου και η Κατερίνα Κουγιουμτζή.

"Η πολυκατοικία" και ο "3ος νόμος" είναι οι 2 σειρές που συνεχίζονται και την επόμενη τηλεοπτική σαιζόν,ενώ εξετάζεται η καθημερινή σειρά "Η ζωή της άλλης" να μείνει...μόνιμή στην ζώνη 21:00-22:00.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα πως η νέα σειρά του Πετρόπουλου θα βγει στο Β΄μισό της σαιζόν επειδή προσπάθησε να την πάρει ο ΑΝΤ1. Θα έχει πρωταγωνιστές τη Καβογιάνη, τη Σταυροπούλου και ένα πρόσωπο έκπληξη που δεν θα είναι ο Γωεργούλης. Ισχύει;

TV News είπε...

Καλησπέρα,

Η σειρά μπήκε στο ψυγείο για λίγους μήνες λόγω...υψηλού budget.

Αν προσπάθησε να την "κλέψει" ή όχι ο ΑΝΤ1 είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε και δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Είναι μία σειρά που περιμένω πώς και πώς,τόσο για την Καβογιάννη-Σταυροπούλου όσο και για τον Πετρόπουλο.

Ο Γεωργούλης μέχρι πρότινος δεν ήταν στην συγκεκριμένη σειρά,μήπως άλλαξαν τα δεδομένα μετά την μετάθεση της σειράς.