22/6/10

"Τα μυστικά της ΕΔΕΜ":Αυλαία με διπλό επεισόδιο!

Την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 21:00 θα πέσει η αυλαία για την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του MEGA και του διδύμου Ακρίτα-Κυρίτση,"Τα μυστικά της ΕΔΕΜ",ενώ θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον...Σεπτέμβρη με τον 3ο και τελευταίο κύκλο.

Κατά την διάρκεια της σαιζόν 2008-2009 το μερίδιο τηλεθέασης ήταν 38,4% (21/09/08-28/06/09).Στη φετινή σαιζόν υπάρχει μία εντυπωσιακή άνοδος και το μερίδιο φτάνει στο 46,6% (18/06).Αντίστοιχα στα νεανικά κοινά 15-44,την 1η σαιζόν είχε 29%,ενώ φέτος 34,4%.

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σαιζόν?
Τα μέλη "της πάρεας της φεγγαρόπετρας" συγκεντρώνονται στον χώρο κατασκήνωσης,προκειμένου να γιορτάσουν τον ερχομό του παιδιού της Εύας,αλλά και για να αποχαιρετήσουν τον Μάνο,ο οποίος φεύγει για την Αμερική.

Στο περιβάλλον της οικογένειας Λαζαρίδη εκτυλίσσεται ένα μεγάλο δράμα και αποκαλύπτεται ένα μεγάλο μυστικό.Οι εξελίξεις,που πυροδοτεί αυτή η αποκάλυψη,οδηγούν κάποιες σε απρόβλεπτες αντιδράσεις.Οι ισορροπίες στις ζωές των ηρώων ανατρέπονται...

Τέλος ο Μάνος αποχαιρετά την παρέα του και την Εύα και φεύγει οριστικά..Την ίδια ώρα κάνει την είσοδο του ένα νέο πρόσωπο..Ο αινιγματικός Λευτέρης Πολίτης.Την επόμενη σαιζόν οι μυστηριώδεις κινήσεις του θα δημιουργήσουν πολλά ερωτηματικά..
Στην αρχή της επόμενης σαιζόν η παρέα βρίσκεται και πάλι στην παραλία της ΕΔΕΜ και παρακολουθεί την βροχή των Λεοντιδών.Οι ήρωες ανανεώνουν τις ευχές τους,με στόχο να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος.Νέα πρόσωπα όμως θα φέρουν νέα μυστικά στο φως...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εκει που η ντεζη εζησε την πιο ωραια μερα πεθανε με τον aντρα τησ

Ανώνυμος είπε...

εχουν γινει ολα ανο κατω

Ανώνυμος είπε...

η ευα ξαναεροτευεται

Ανώνυμος είπε...

η ευα ξαναεροτευεται

Ανώνυμος είπε...

apokalyptikes ejomologiseis