10/6/10

Χρυσοβιτσάνος-Αλεξοπούλου:Οι αντικαταστάτες της Ρ.Ρίγγα!

Οι "Los Roldan" είναι μία νέα καθημερινή σειρά,της οποίας τα δικαιώματα έχει το MEGA!Μπορούμε να πούμε ότι πριν καν ξεκινήσει έχει συζητηθεί...όχι για την υπόθεση και το cast αλλά για κάποια προβλήματα...

Η σειρά προγραμματιζόταν να βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη του 2011,ωστόσο η εταιρία παραγωγής είχε κάνει ήδη κάποιες κινήσεις και ήθελε να το προχωρήσει πιο γρήγορα,κάτι που οι...οικονομικές εποχές που ζούμε δεν το επιτρέπουν.

Την διασκευή σεναρίου είχε αναλάβει η ικανότατη Ρένα Ρίγγα,αλλά η όλη καθυστέρηση και η..."κολοκυθιά" θα βγει,δεν θα βγει την έκανε να αποχωρήσει από το σενάριο παρόλο που είχε ξεκινήσει την προετοιμασία του.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Tv Zapping" οι ιθύνοντες του MEGA έψαξαν να βρούν κάποιον που να μπορεί να αντικαταστήσει την Ρένα Ρίγγα,και έτσι το ανέλαβαν ο Γιώργος Χρυσοβιτσάνος ("Η ζωή της άλλης","Μια στιγμή 2 ζωές") και η Βίκυ Αλεξοπούλου ("Πολυκατοικία").

ΠΗΓΗ: TV ZAPPING

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρωτος ε??
ελπιζω και γουρλης!!!!
και η ζωη της αλλης και η πολυκατοικια με ποιος σεναριογραφους θα συνεχισουν?
δηλαδη το los roldan βγαινει απο σεπτεμβρη?

Tv nea © είπε...

Καλη επιτυχια tv news

TV News είπε...

Καλησπέρα,

@Ανώνυμος 7:48
Καλώς ήλθες!

"Η ζωή της άλλης" θα συνεχίσει με το δίδυμο Αβδούλος-Ριτσώνη,οι οποίοι είχαν και την επιμέλεια στον 1ο κύκλο.

Η Β.Αλεξοπούλου έχει παραδόσει τα επεισόδια που της αναλογούν για τη νέα σαιζόν.Στο συγγραφικό team της σειράς είναι κι άλλοι,οπότε δεν έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

@TV Nea
Σε ευχαριστώ πολύ!Να σαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

Καλη αρχη και απο μενα!Εκτιμουσα πολυ τη δουλεια σου απο παντα και θα εξακολουθω να το κανω και τωρα γιατι φαινεται πόσο σου αρεσει αυτό που κανεις.
Ναι,θα ηθελα κι εγω να ρωτησω για αυτο.Δηλαδη απο Σεπτεμβρη θα παιζονται και οι Roldan;Μηπως δεν θα βγαινει;Γιατι ειχε γραφτει πριν μερες οτι το καναλι θα ελληνοποιησει το νεανικο αργεντινικο Patito feo,το οποιο θα στειλει τη Ζωη της αλλης στο prime time.Θα ρισκαρει το Mega να βαλει και τεταρτη καθημερινη σειρα,η οποια θα παιζει το απογευμα πριν ή αναμεσα στις δυο;Ή το πανε για βραδυ και αυτο;

TV News είπε...

@Ανώνυμος 8:54
Καλησπέρα,

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,και ελπίζω να σας βγάλω ασπροπρόσωπους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και πιθανόν να συνεχίσετε.

Η συγκεκριμένη σειρά προορίζεται για τον Σεπτέμβρη του 2011 από ότι με έχουν ενημερώσει,δηλαδή θα μπουν στην θέση των "Μυστικών της ΕΔΕΜ".

Προφανώς θα βγει το "Patito Feo" τώρα -ως αντικατάσταση στην "Ζωή"- και από το '11 να μπουν οι "Roldan".